top of page
foto kind juf cecile_edited.jpg

Werkwijze

Met plezier leren na school bij juf Cécile!

Ik geef lessen aan kinderen in een prettige rustige ruimte. De lessen geef ik met gerichte aandacht en tijd voor de leerling. Dit is erg prettig werken. Zo hoeft de leerling niet te wachten op anderen zoals dat vaak in de klas voorkomt en kan er sneller gebouwd worden aan de ontwikkeling.

 

Aan de hand van een intakegesprek zal er overlegd worden met kind/ouder aan welke vakken er extra aandacht aan gegeven mag worden. Zo kan ik een behandelplan maken om zo gericht mogelijk te werken met het kind.

 

Ook kan het zo zijn dat de ouder het lastig vindt aan te geven waar de knelpunten bij het kind liggen op een bepaald gebied. Ik kan onderzoeken wat het kind moeilijk vindt en daarop een behandelplan maken.

Aan het begin van de eerste les krijgt het kind een mapje met naam. In deze map bewaren we de behandelde oefenstof om zo na een periode te reflecteren of het kind zich zo goed mogelijk ontwikkelt.

Ik houd de ouder wekelijks op de hoogte van de behandelde stof.

Voorwaarden:

 

De lestijd voor de leerling staat iedere week gereserveerd. De les wordt dan ook altijd gefactureerd, ook als de les afgezegd wordt.

Bij tijdige afmelding, minstens 24 uur van tevoren kan wel altijd een inhaal les afgesproken worden. 

Afspraken voor inhaallessen moeten binnen een maand gemaakt worden. Een gemiste inhaalles kan niet nogmaals ingepland worden.  

In de schoolvakanties kúnnen (in overleg) de lessen doorgaan. Ook kunnen dan inhaallessen gepland worden. 

Omdat de lessen van de verschillende leerlingen op elkaar aansluiten, is het belangrijk dat de leerling op tijd (niet te vroeg of te laat) komt en evt. weer opgehaald wordt.

De opzegtermijn is 4 weken.

Indien wordt besloten tot begeleiding, worden minimaal 8 lessen afgenomen, tenzij van tevoren anders is overeengekomen.

bottom of page